Из переписки с юзером... Юзер: Привіт ну будьласка востановіть мій акаунт просто я дуже хочу грати а тепер створювати нового перса і начинати все спочатку неінтересно і грати вже буде неінтересно через той час як ви розблокуєте акаунт будьласка розблокуйте ))) я вже усвоїв свою провину вже другий день незнаю що грати))) тай скиньте свій банер сайту скину на свій новий сайт))) якщо хочете)))
ГМ: видані бани не переглядаються. можу порадити створити новий акаунт і грати там. але грати чесно
Юзер: Ну куди сначала меі сначала начинати неінтересно зато я і нехочу создавати новий акаунт ну умоляю вас змилуйтесь та що вам чашко клоцну пару клавіш і всьо я вже 38 лв коли я знову наберу цей лвл
ну будь ласка я більше небуду чесне слово ну чому ви такі строгі)))
ГМ 2: Уважаемый. Прошу перестать надоедать.
Юзер: а то што удалете мій акаунт та будьласка мені його через місясяць і нетреба)) ну я вас нормально прошу востановити мій акаунт)) тепер місяць чекати поки зійде срок))) якщо яхочу продовжити грати моїм персом))))
ГМ 2: Ок, но сначала перейдите по этой ссылке: http://www.neformat.com.ua/nook/images/BigRedButton.swf
Юзер: ну я перейшов а що це за сторінка всякі кружки там кінець є ато я задолбався клоцати)))
ГМ 2: Там в конце указан новый пароль.
*Спустя 50 минут*
Юзер: Вибач але я неможу знайти пароль ))
ГМ 2: Значит так ты хочешь попасть в ВОВ.
Юзер: А ти з мене неприкалуєшся)))
ГМ 2: Нет конечно. Я делаю свою работу - помогаю пользователям развиваться.
Юзер: Ну дайте підказку як він хоть має иглядати тай чи логін незмінився))) плиз
ГМ 2: В самом конце, где много красных кнопок. Под одной из них скрыт пароль, но надо угадать с первого раза, иначе всё сначала.
*Спустя 20 минут*
Юзер: Вибач але я неможу я даже незнаю де тут кінець)))) ну хватить прикалуватися.
*Дальше уже не было сил.*
ГМ 2: Улыбнитесь, вас снимает скрытая камера.
ГМ : таке життя (ц)